A Lélekszerződések felbontásáról

A lélekszerződések addig szóltak, amíg teljesítettük az előző életből hozott feladatainkat egymás felé, és az előző életből hozott adósságainkat leróttuk.

A tavalyi év egésze és mostantól nagyjából márciusig az ez életben bekövetkezett adósságok törlesztése megy azok részéről azok felé, akik ezt eddig nem tették meg.

A múlt törlődése nem a felelősség törlődését jelenti!

A lélekszerződések felbontása a keretek felbontását is jelenti, nem kényszerülhet senki bele valaki mással egy kapcsolatba mostantól előző életes karmákra és blokkokra, előző életben vállalt feladatokra hivatkozva, ÉS MÁST SEM KÉNYSZERÍTHET BELE.

Ez ugyanis mostantól MANIPULÁCIÓ.

Nem létezik.

Ami mostantól van, az a MOST.

A jelenvalóság.

A lélekszerződések azért lettek felbontva szintén a "Galaktikus Konföderáció" /arkanyalok-szíriusziak és több más forrásenergia/

által, mert teljesítették a feladatukat.

Mostantól mindenki szabad akarata nyomán választja meg, kivel szeretne lenni.

Nincs börtönbe zárt jövő, hanem szabad jövő van, azonban a másik oldalról a másik ember kezében is szabad jövő és szabad akarat van.

Azt gondolom, eddig is az volt, és sok láncot mi magunk képeztünk a saját illúzióink által.

Az, hogy mostantól sokak fogják észrevenni, illúziókat építettek valaki köré, az egy saját magukat és a másikat is megváltó természetes lelki-tudati feljődési folyamat része.

Csak az tiltakozik ez ellen, aki maga hazugságokban akar élni, és ezt egy másik emberre is rá szeretné vetíteni.

Fordíts meg és nézd meg az érem másik oldalát!

TE MIT SZÓLNÁL, HA JÓSKAPISTA RÁD NYOMNÁ, HOGY TE VAGY AZ IKRE, ÉS ONNANTÓL KEZDVE MEDITÁCIÓK ÉS TANÁCSADÁSOK EGÉSZ SORÁRA JÁRNA, ÁLLANDÓAN RÁD FÓKUSZÁLNA, RÁD MEDITÁLNA, KÉNYSZERESEN ÉS GÖRCSÖSEN CSAK RÓLAD SZÓLNA AZ ÉLETE, MEGSZÁLLOTTAN FIGYELNÉ MINDEN LÉPÉSEDET ÉS HA ÖSSZEJÖNNÉL VALAKI MÁSSAL, MEGPRÓBÁLNÁ MEGAKADÁLYOZNI???

Nem mennél oda hozzá és ráznád meg a vállát: ember ébredj már fel!!!! Nincs jogod ehhez!!

Ez épp olyan mint a szerelmi kötés. Nincs jogod korlátozni egy másik embert, és mágiával rákényszeríteni arra, hogy veled legyen, fordított esetben te mit szólnál???!!

elérhetőségem: szabadulas777@gmail.com

sms 0670 77 22 134


Eszter Vörösné Végh


https://www.facebook.com/Eszterspiritualistanito


Van egy ősi mítosz, miszerint a Nap mely táplálja a Földet évmilliárdok óta, soha nem kérte számon a Földet ezért, cserébe a Föld minden reggel üdvrivalgással, madárcsicsergéssel, nyíló virágokkal, csillogó vízzel, ragyogó földdel köszönti párját, a Napot.

Égi Apa és Földi anya minden éjjel egyesülnek, és minden reggel megszületik az új Hajnal Csillaga, az Új Remény, minden nap egy Újjászületés.


Új nap, új hajnal, új csillag, új remény,

minden nappal erősebb a fény…https://www.facebook.com/Eszterspiritualistanito