Kivilágosodik az Út

Egy olyan útra léptünk most, ami a függetlenségről szól. Nem attól függünk, hogy egy másik ember mit mond, mit tesz, mikor jelentkezik, mikor figyel ránk egyáltalán. 
Nincs függés, nincs félelem, nincs olyan fájdalom, amit egy másik ember tettei okoznak nekünk. Ha végigmentél odáig, hogy elengedted ezt a fajta függést, és megtanultad, amit ebből meg kellett tanulni, akkor Szabad Vagy. 
Önmagad ura. A magad életét éled és nem másét. 
Én is választhattam volna azt az utat, amit oly sokan a spirituális világban....aktuális energiákon lovagolva azt hangúlyozzák, hogy hogyan legyél tökéletes "ikerláng" egyik fél és a másik feled éppen mit csinál, hogyan érzi magát, mit érez irántad, mi fog történni a közeljövőben, és erősíthetném a Vég Nélküli Várakozást a soha el nem jövő csodára... mert amíg a Csodát MAGadban meg nem találod, nem fog elérkezni kívülről. Ha bármi kívülről érkezik, az bizony fájdalmas lesz, ha elillan. Márpedig elillan, mert azonnal megragadnád, görcsösen kapaszkodnál belé. 
Az igaz utat választottam és azt, nem vagyok hajlandó olyan energiákat, hitrendszereket erősíteni, ami megnyomorítja, függővé teszi, szenvedés- és büntetőprogramokat indít el az emberekben. Láttam a sok szenvedést, és azt mondtam, hogy én ebben nem veszek részt. 
Ha ezért elment tőlem húsz ember, hát elment. 
A többi maradt. Akik maradnak, azok már tudják, hogy a valódi spiritualitás nem egy másik ember mindenáron magukba olvasztása, követve a fázisokat, reménykedve, hátha másnap új energiák jönnek.. nem.. a valódi spiritualitás önmagáért való és önmagába tér vissza. Az Út közben nem úgy fog csatlakozni a Társ, hogy ő a cél, hanem teljesen természetesen, úgy, hogy ő is független. 
Mert két független ember tud valódi spirituális és fizikai szintű párkapcsolatot kezdeni. Csak így jöhet le az egység szimplán és duplán a valóságba. Másképp ez egy önhitegetés, illúziókergetés. 
Ki fogom mondani, újra és újra, vállalva ugyanazt a nemtetszést, amit akkor vállaltam, amikor 2011-ben a szerelmi kötés fórumokra írogatva belecsaptam a közepébe, és kijelentettem, ez a legmocskosabb fekete mágiák egyike és nemhogy megcsinálni, hanem oldani kell. Akkor is álltam a vég nélküli támadásokat, nyakamba szórt átkokat. 
Most pedig azt, hogy nem marad mindenki mellettem. Aki nem marad, annak nincs dolga velem tovább, és ez így van jól, ahogyan van. 
Sokan azonban maradtatok és tudjátok, ugyanazt az utat járjuk. 
Ez amolyan felnőtté válás a spiritualitás útján. 
Könnyű lenne olyan gombokat nyomogatni az emberekben, amelyre mindenki vevő. Ikerláng, lélektárs, várj a nagy csodára, tarts ki, mert elérkezik... 
Nehéz olyan gombokat nyomogatni, melyek a félelmeitekkel szembesít, amikor velem beszéltek, ami valódi segítséget nyújt, mert rávilágít olyan dolgokra, amelyekre egy ikerlángosdi soha nem fog. Az éppen kikerüli a lényeget. Azt, hogy belülről kell kifelé áramoltatni a boldogságot, a szeretetet, nem pedig egy másik embertől várni. 
Nehéz út, de tiszta. Mellékutaktól mentes. Olyan út, ami nem az elismerésre, kasszírozásra, illúziókeltésre megy. 
Ha őszinte vagyok veled, te is őszinte leszel magaddal. 
Ha őszinte vagy magaddal, megérkezik ő-aki-szinte-olyan mint te. 
Folyamatosan azért fogok tenni, hogy mindenki elengedjen minden illúziót, élet-börtönt, és kikerülve a buktatókat, ledöntve az akadályokat egy valós életet éljen egy spirituálisan valós világban.

Eszter 
2016. december 19.


elérhetőségem: szabadulas777@gmail.com

sms 0670 77 22 134


Eszter Vörösné Végh


https://www.facebook.com/EszterspiritualistanitoAz Ikerlángosdiról

Néhány hónappal ezelőtt, amikor a kezembe kerültek Tony Robbins könyvei, éppen én voltam az aki megkérdőjelezte ezt a hitrendszert akkor, amikor követve a könyv utasításait, elkezdtem magamnak felírni, milyen hiedelmek gátolnak a fejlődésben. Ott szerepelt általam leírva: ikerlángosdi.
Mellé kellett írnom, miben gátolt eddig, és mi fog történni az életemben, ha továbbra is ezt a hiedelmet az életemben tartom. Amit melléírtam: magány, elakadás a fejlődésben, örökös hiányérzet és fájdalom, méltatlanság és mások felé nyitni nem tudás. 
Robbins módszere alapján elég fájdalmat kellett ehhez kapcsolnom, hogy az agyam megszakítsa azt a neuro-asszociációt, hogy az ikerlángosdit tápláljam magamban tovább, majd egy új sémával, egy erősítő hiedelemmel kellett ezt helyettesíteni, amit úgy írtam le: 
Új Élet. Mellé kellett írnom, mi várható, ha az új sémát követem. 
Ezt írtam: új párkapcsolat, fejlődés, áttörés, önmagammal és egy másik emberrel való egység megélése, akihez semmilyen címkét nem ragasztok, hanem engedem, hogy egy valós és létező párkapcsolatban az egység vagy kialakuljon, vagy nem.

Engem is, ahogy mindenki mást, az késztetett egy önfejlesztő könyv olvasására, mert éreztem, valami blokkol, dacára annak, hogy sok mindent megváltoztattam az elmúlt időszakban magamon, káros viselkedésmintákat és hiedelmeket már azelőtt eldobtam, mielőtt Robbins könyvei a kezembe kerültek volna.

Mindig elmondom nektek, évek óta, újra és újra, hogy az ikerlángosdi nem arról szól, hogy azért dolgozzatok önmagatokon, mert valakivel mindenképpen együtt kell lennetek és ezért fejlődjetek, hanem önmagatok megtalálásáról és ha az a másik is veletek fejlődik, lehet belőle EGYSÉG. Az egy más kérdés, hogy azt is elmondtam, hogy a világ afelé halad, hogy a férfi-nő szerepek a helyükre kerüljenek, hogy az ikerláng párok, akik egységben vannak, nagyon sokat tesznek hozzá a globális fejlődéshez egy feltétel nélküliségen alapuló kapcsolattal. 
Viszont amikor én magam is arra a pontra érkeztem, ahol már károssá vált számomra ez a hiedelemrendszer, és azt vettem észre, hogy a tudat alattim még mindig azt tartalmazza, EGY ÉS CSAKIS EGY, valaki, akire ráhúzzuk az ikerláng jelzőt, akkor rájöttem, hogy hiába hangsúlyozom, éljetek, ne várjatok, ne vele, hanem magatokkal foglalkozzatok, az ikerlángosdi egy nagyon kemény blokkot hoz létre a tudat alattiban, mégpedig az egy és csakis egy, mindent őérte elvet. 
Tudatszinten persze az van mindenkiben - remélem -, hogy nem egy másik emberről szól a te történeted, mert az az ő története, hanem magadról.
"Kidobtam az ablakon egy évet", olvastam nemrég. Nos, ez óriási tévedés. Dehogy dobtál ki. Még tízet sem. Minden percben okkal vagy itt, minden percben okkal fejlődsz és ha te ezt valaki másnak rendeled alá, azzal tudati és érzelmi börtönbe zárod magadat.

A tudat alatti bizony a jéghegy óriási víz alatti része, ami a jéghegy 80%-a. Gondolj ebbe bele. NYOLCVAN SZÁZALÉK REJTÉLY, HÚSZ SZÁZALÉKRÓL TUDSZ. 
Abban a 80%-ban van benne az ikerlángosdi. Onnan kell ezt kipaterolni, ugyanis akár felháborodtok, akár nem, még mindig azt mondom: ADDIG, AMÍG NINCS EGY OLYAN EMBER AZ ÉLETEDBEN, AKI VELED EGYSÉGBEN ÉL, addig ne húzd rá senkire az ikerláng jelzőt, hanem az EGÉSZ FEJLŐDÉSED IKERLÁNGOSDI NÉLKÜL ÖNMAGADRÓL SZÓLJON.
Egyébként is, az ikerláng jelző szerintem azt takarja: valaki az életedben, aki elég kemény tükröket tartva neked tanít téged arra, amiben fejlődnöd kell, azaz a tűzzel a fájdalmat oldja ki belőled, te pedig belőle. Ez egy folyamat. Vannak fázisai.
Éppen tegnap este olvastam át a lelekegyseg.iwk.hu -n az fázisokat és azt kell mondjam, ezeken a fázisokon 1-7-ig végigmennek az emberek újra és újra. Azaz önmagába tér vissza a kör, vagyis karma. Ördögi kör. 
A kitörés ebből ennek a hiedelemrendszernek az elengedése. 
Mert amíg az motoszkál az agyad hátsó zugában, hogy ha minden fázison végigmész, minden próbát teljesítesz, akkor megkapod azt, akit gyönyörűen felcímkéztél, bizony soha nem lesz vége. 
Ennek akkor lesz vége, ha végre megérted, amit én is megértettem. 
Nincs címke. Nincs skatulya. Teljesen mindegy, hogy az, aki eddig az életedben volt, az ki volt. Ki tanított és ki mellett fejlődtél eddig. Amennyiben nem vagytok együtt, okkal nem. 
Meglehet, hogy nincs megírva nektek egy közös élet, hanem majd valaki mással, de egymás felé a tanítást és gyógyítást vállaltátok, és ez ajándék, amit meg kellett élni és hálásnak kell lenni érte.
Nem az a fontos, hogy fejlődés közben tudd, hogy ki az ikerlángod. Hiszen ha valakit beskatulyázol, akkor akár akarod, akár nem, minden róla fog szólni. Az a fontos, hogy időről-időre megnézd, te miben fejlődtél és TUDD MAGADAT MEGKÉRDŐJELEZNI, mert ez visz tovább. Kitágítani a kereteket, eldobni a korlátokat csak így lehet. 
Ez a gondolkodás alapja.
Nyilván, ha fejlődsz, és öntudatosan, önmagadat tisztelve haladsz előre, akkor előbb-utóbb találkozol egy TÁRSSAL, aki szintén itt tart. Amikor a Társ az életedbe lép, és FIZIKAILAG is elkezdődik az, amit ELŐTTE IKERLÁNGOSDIBAN MEGALAPOZTÁL, na akkor beszélhetünk egységről. Nem fog másképp működni, akár tetszik, akár nem. Nem húzhatod rá egy emberre, hogy ő a társad és kész, mert ezzel magadat gyűröd egy olyan pokolba, ahonnan nincs kiút. Én látom. Magány, fájdalom, könnyek, tehetetlenségig kétségbeesett emberek. Én magam már jó pár hónapja nem írok ikerlángokról, nem olvastok tőlem új verseket. Nem véletlenül. Ha írok bármit a tiszta lelkek kapcsolódásáról, vagy a szeretet erejéről arra már nem húzom rá: ikerláng. 
Amikor haladsz önmagad felé, akkor nem haladhatsz egy másik ember felé! Ezzel őt is gátolod, és magadat is. 
Arról nem is beszélve, hány ikerláng kapcsolatnak bélyegzett kapcsolódásról derült ki, hogy nárcisztikus-empata kapcsolat volt, azaz nagyon távol állt a feltétel nélküliségtől. 
Én magam írtam felül a saját hitrendszeremet és ezt nem haboztam nektek is elmondani, mindenkinek aki eljön hozzám. Konkrétan, nem köntörfalazva, kérve mindenkit, hogy még az én korábbi írásaimat is kérdőjelezzék meg, ahogy én is tettem. Nem véletlenül helyezem a hangsúlyt a személyiségfejlődésre, áttörés-öröm-siker tervre, küldetéstechnikára. Nem az ikerlángokra. 
Teljesen mindegy, hogy ki lesz az életedben addig, amíg nincs ott.
AZZAL VAN DOLGOD, AKI FIZIKAILAG AZ ÉLETEDBEN VAN. 
Az egy más kérdés, hogy csodálatos energiák mentén fejlődsz, DE MÉG EGY FONTOS DOLOG. HA TE IKERLÁNGOSDI MENTÉN FEJLŐDSZ, VOLTAKÉPPEN EGY MÁSIK EMBER ENERGIÁJÁBÓL TÁPLÁLKOZOL. MERT HABÁR OTT VAN A FOLYAMATBAN ISTEN IS, DE EGY ENERGIÁRA, FÉRFI VAGY NŐI ENERGIÁRA VAGY RÁCSÜNGVE. Persze, hogy menekül. 
Mindaddig, amíg nem vered ki a fejedből, hogy egy emberre fókuszálsz, ADDIG NEM HELYEZTED ÁT A FÓKUSZT ÖNMAGADRA. Addig az életed körülötte fog forogni, ő pedig azt fogja látni, hogy nem tiszteled meg magadat azzal, hogy magaddal foglalkozz, hanem vele foglalkozol. Állandóan. Beledőlve a saját magányodba és még tovább növeled az önmagad felé irányuló tisztelet hiányát, az önbizalom hiányát és az önbecsülés hiányát. 
Azaz, az ikerlángosdi egy hiány. 
Mert a hiányból született anno a fejlődésed, a fájdalmas tükrökből való tanulásból. Azonban, ha eljutsz arra a pontra, ahol már nem bírod, akkor igenis felül kell írnod önmagadat, mert másképp nem szabadulsz. 
Tiszteld meg önmagadat azzal, hogy végre tudatosítod: 
A LELKED, A TESTED, AZ GONDOLATAID ÉS AZ ÉRZÉSEID, AZ ÉLETED CSAKIS A TIÉD, ÉS NEM ADOD ODA MÁSNAK, HANEM MAJD HA VALAKI ARRA ÉRDEMES LESZ, AZZAL MEGOSZTHATOD. 
Azzal, hogy valakit ikerlángnak tartasz, azzal őt mindenre feljogosítod, és ez rád nézve iszonyúan káros! Mert akkor annak fényében, hogy ő az, olvasva a szeretetről, feltétel nélküliségről való írásokat, mindent megbocsátasz neki. Meg kell bocsátani igen, de nem alárendelni magadat. Mert az az önmagad megalázásáról szól. 
A megbocsátás és a feltétel nélküliség lényege éppen az, hogy mindezt önmagad felé is gyakorlod és mások felé is, és nem csak egy ember felé, hanem minden ember felé, viszont nem arról, hogy kötelességed megvárni, míg ő eljut arra szintre, hogy eldöntse, veled akar lenni. Ha valaki nem akar veled lenni, akkor el kell fogadnod, és nem magad felé önigazolásokat gyártani, sajnos többek közt az én korábbi, három évvel ezelőtti írásaimból is alapokat véve, hogy de ez a fejlődés része, és ő is veled fejlődik. Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem. Ha nem, az az ő döntése. Nem várhatsz arra, hogy valaki a te FELTÉTELEIDNEK /IKERLÁNGOM, MUSZÁJ MEGVÁLTOZNIA/ megfelelve fejlődjön. Ha ő nem akar úgy fejlődni, sőt, egyáltalán nem akar, az az ő döntése, és neked őt is, magadat is tisztelni kell annyira ahhoz, hogy leveszed róla a fókuszt, az elvárásokat és mindazt, amit eddig köré építettél és azt mondod: én vagyok a fontos a saját életemben. Ő pedig a magáéban. 
Már önmagában az, hogy ráhúzod valakire az ikerláng jelzőt, az egy feltétel. Rendkívül zavaró feltétel. A feltétel nélküliség ott kezdődik, hogy mindegy, ki az, aki majd az életedbe lép, el fog jönni, ha itt az ideje. Az, aki eddig tanított, annak köszönettel tartozol, de köré sem építesz elvárásokat. Úgy él, ahogyan ő akar, úgy fejlődik, vagy sem, ahogyan ő akar. 
Nem várhatsz arra, hogy majd elenged egy másik kapcsolatot, vagy majd rájön, hogy mit veszített veled. Mi van akkor, ha nem veszített veled, hanem nyert, ahogyan te az ő elvesztésével ugyanúgy nyertél. Egy új életet és ő is egy új életet. 
Az egész lelelkegyseg.iwk.hu -t át fogom írni. Amint a fejemben a teljes kép összeáll. De már jó ideje nem ez foglalkoztat, hanem az, hogyan tudom az embereket fejlődésre és önmagukra való fókuszálásra ösztönözni. 
Úgy szoktam nektek fogalmazni, az ikerláng az egy gyilkos hitrendszer. Rendkívül káros annak, aki nem tudja ebből a jó részeket az életébe integrálni, a rossz részeket, melyeket majd én is ki fogok szedni az írásaimból, pedig elengedni. 
Én ugyanúgy meghallgattam mások véleményét és kritikáját arról, hogy vajon jó-e ez az egész ikerlángosdi, mindamellett, hogy magamat is górcső alá vettem pár hónapja és azt mondtam: nem, nem jó. 
Az a jó, ha mindentől elvonatkoztatva haladsz előre és fejlődsz. 
Hogy időközben ki csatlakozik hozzád, az legyen címke nélküli. 
Nincs címke. 
Vannak időről-időre felbukkanó szereplők, akikkel még dolgod van. Ha nem címkézed őket fel, a lerakandó feladatokat könnyíted meg neki és magadnak is. 
Még nem állt össze a fejemben a kép, ezt mégegyszer kihangsúlyoznám. Azonban azt már látom, hogy a hiedelmek felülírásával kell kezdeni egy elakadás felbontását, és ha az egyik hiedelem az ikerlángosdi, akkor éppen azzal. 
Kérdőjelezd meg magadat, ahogy én is megtettem, most, hogy végigolvastál. Én azt mondom, nem szégyen magunkat megkérdőjelezni, hanem érdem, hogy képesek vagyunk vállalni, ha valamit rosszul hittünk eddig. Ettől még nem fog a világ összedőlni, sőt. Éppen felépül egy új élet. A tiéd.

Mindenkinek elmondom, aki hozzám eljön ugyanezt, amit ide leírtam, és meghallgatom az ellenvéleményeket is, fontolóra veszem és a kirakósjátékba illesztem. Az ikerlángosdi káros hatásai azonban kézzel foghatóak. Fizikai tények, melyek felett nem lehet elmenni. Ha valaki, akit eddig ikerlángnak hittél, most nincs, majd később mégis visszatér, talán éppen azért, mert a skatulyát és elvárást levetted róla, annak örülni kell, azonban amíg nem veszed le róla a címkét, esélyed sincs arra, hogy átlépd a saját falaidat.

Haladunk, együtt, egy hajóban evezve. Ugyanazt éljük meg ugyanakkor. Ugyanúgy. Az ikerlángosdi megkérdőjelezését is. Egyenrangú, normális párbeszédek zajlanak veletek egy tanácsadáson, ahol minden tényezőt fontolóra veszek, és távolról sem az ikerlángosdi mentén adok tanácsot, hanem éppen ellenkezőleg: az embert nézem, aki előttem ül, hogy miben kell fejlődnie, és arra ösztönzöm, hogy a belső MAGra fókuszáljon.

A szabadság egyik alappillére a magad felé irányuló szeretet és tisztelet, ami belőled túlcsordulva tud mások felé irányulni. Fordítva soha nem fog működni.

Eszter 
2016. december 12.

időpontfoglalás: idoponteszter@gmail.com


Ki kell egészítenem az előbbi cikkemet, néhány gondolattal. Azzal tisztában voltam, hogy egy vitát fogok ezzel elindítani, de éppen a vita az ami megoldáshoz vezethet.
Ismét kihangsúlyoznám mindenkinek: nem az ikerláng jelenséget vonom kétségbe, mert létezik. 
Azokat a hiedelmeket vonom kétségbe, amit eddig ehhez kapcsoltunk. Amikor egy hiedelmet vonok kétségbe, természetes, hogy ellenállás van, de ha egy gyengítő hiedelmet építünk, gyengíti a gondolkodást, az érzésvilágot, és az életet egy pontra fókuszálja.

Korábban, évekkel ezelőtt is többször írtam már arról, hogy nem várunk senkire, a várakozással várakozást teremtünk. Arról is, hogy ha egy emberre vártok éveket, azzal minden lehetőséget elvágtok, minden utat, ami a saját egységetekhez, és ahhoz vezethet, hogy egy veletek egy rezgésen lévő emberrel HÁRMAS egységre lépjetek. 
Az, amit reggel kiírtam, nem hirtelen született meg bennem, hanem hosszú hónapok megfigyelései által, amikor már a sokadik ember sírt előttem a székben, férfi és nő egyaránt és a saját szavaimat hallottam vissza tőlük, az ikerláng kapcsolat állomásait és a többit. 
Mások írásait ugyanúgy. Sok cikk, sok írás, tömegével. 
Az emberek pedig elvesznek az információáradatban. A végén pedig egy dolog csapódik le: ha megtaláltam az ikerlángomat, akkor onnan már hozzá vezet az út. 
Én minden mágiás foglalkozást évek óta úgy építek fel, hogy az ne egy másik emberről szóljon, hanem arról, aki ott van nálam. Még véletlenül sem engedek teret olyasminek, ami kikerüli a fejlődést és a könnyebbik utat kínálja. Ezzel tisztában is van mindenki, aki engem felkeres, mert ezt a hozzáállást évek óta tartom. 
A fejlődési szakaszokon, amik az egyéni fejlődésről szólnak, mindannyian átmentek. Én az Ikerlángosdi c. cikkemmel arra szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy hiába tudatszinten el tudtok vonatkoztatni, tudat alatt nem tudtok, és mivel a cikkem be is csapódott, sajnos jól gondolom. Mert nem tudjátok kikerülni azt az érzést, hogy egy embert állítsatok a fókuszba, azaz a fókuszt önmagatokon kívül helyezzétek. 
Nem az ikerláng jelenséget vonom kétségbe. A hitrendszert, ami köré épült. Ami miatt emberek évek óta várnak, és azért nem történik semmi, mert nem tudják a fókuszt belülre helyezni, hiába érzik úgy, hogy igen, valójában nem. Az út végéről azt a bizonyos egy embert kellene elvenni gondolatban, ami nem jelenti azt, hogy majd ha oda eljuttok, nem lesz ott, hanem azt, hogy ha nem ő a cél, hanem önmagatok.
Ma kora reggel a Kezdőlapon pörgettem lefele azt, ki mit rakott fel, és egy nagyon elkeseredett posztot láttam, ami éppen arról szólt, hogy elege van az életéből, és nem bírja tovább. Eljutott a végső pontra. 
Ez nyomta meg az utolsó gombot bennem, hogy most már nyilvánosan is megszólaljak és azt mondjam: eddig és ne tovább!
A cikkem nem mások támadásáról szól, vagy arról, hogy ez az egész nem is létezik! Arról szól, hogy nem csak egyesével szeretném nektek elmondani, hanem mindenkinek, hogy az ikerláng köré épült hitrendszert felül kellene írni! Mégpedig azzal, hogy itt a megtett út a lényeg és nem a cél! 
Az pedig, hogy címkézünk, szintén nem jó, és ezt már más is mondta, nem csak én, és én sem csak most. 
Amikor fejlődünk, akkor a fejlődés része a megkérdőjelezése azoknak a dolgoknak, amik nem előre, hanem hátra visznek, és itt ismét kihangsúlyoznám, nem az ikerláng jelenséget kellene megkérdőjelezni, hanem a másik ember fókuszba állítását. 
Mert ez az, ami nagyon káros, és nem csak arra nézve, aki a másikra fókuszál, hanem arra is, akire fókuszál. A saját energiánkból kell fejlődni, és nem abból, hogy a másik hol tart, mit érez, mit gondol, mi van az életében. Amikor hozzám eljöttök, kb két percig foglalkozunk mással, és ötven percig veled! Mert én annak a híve vagyok, hogy arra figyelek, aki itt van és nem arra, aki nincs itt.
Mindaddig, amíg nincs az életedben fizikailag is egy olyan konkrét ember, akivel megélheted az egységig való eljutást, addig nem helyezhetsz fókuszt másra. Ezzel terhet rósz rá, és ezt is megfogalmaztam már nem egyszer: nem várhatod egy másik embertől a boldogságodat, mert az neki óriási teher. 
Azon sajnos mindenki elsiklott a reggeli cikkemben, hogy az önmagatok felé irányuló szeretetről és tiszteletről írtam és arról, hogy azt is befelé kell helyezni és onnan kiáramoltatni.
Az, hogy a cikket negatívnak, sötétnek, az ikerláng jelenséget rossznak beállítónak látjátok, az azt jelenti, a lényeget nem értettétek meg. Nem tudok ennél többet tenni azért, hogy segítsek azoknak, aki már nagyon el vannak keseredve.

A nárcisztikus-empata téma pedig, ami a cikkben megjelenik, azért került bele, mert sok ilyen kapcsolódásról derült ki az utóbbi időben, hogy nem az a feltétel nélküli történet, aminek látszott, sokan írtatok nekem, amikor a Veszélyes személyiségeket kitettem, hogy ráismertetek a párotokra, és segítséget kértetek. Sokkal többen, mint hittem volna, és elképedve láttam, hogy szinte túl sokan... 
És ez is elgondolkodtatott, mert ezek bántalmazó kapcsolatok, ahol bármilyen hiedelemrendszert kapcsolni ehhez már nem káros, hanem veszélyes. Életet, személyiséget, önbecsülést romboló.

Engedd meg magadnak a gondolati szabadságot, tágitsd ki az elmédet. Ez az egész embereket tett magányossá, és kétségbeesetté. Nem mindig azt mondom, amit mindenki elfogad, hanem felvállalom azt is, ha nem fogadjátok el, mert sokkal többet számít, hogy mások fellélegeznek és elengednek valamit, ami az életüket keretek közé zárta. 
Senkinek nem kell elfogadni, amit én kiírok. Tapasztalatok keretbe foglalása minden cikkem. Aki azonosulni tud vele, és segít neki, annak jól jön az új információ, aki nem, annak csak az a dolga, hogy áttekerjen rajta.

Az új irányvonalak
Ami eddig is müködött,
és ami most fog beindulni

A küldetésem útján járok. Úgy vágtam bele, hogy biztos voltam benne, menni fog. A hitem kikezdhetetlen volt akkor is, és most is az. Időközben én is, ti is hosszú utat tettetek meg. Rengeteg felismerés, átalakulás, irányváltás, új inspirációk, elengedési fázisok, beteljesülési fázisok, oldódás, emelkedés és teremtés.

Az "Ikerlángosdiról" c. nagy vihart kavart irásom óta rengetegen kerestetek meg, és beszéltünk arról, hogy ti magatok is ezt éreztétek egy ideje: valami meg van rekedve, valami nem jó. Az egész, néhány ember által félreértett cikkem lényege a FÓKUSZVÁLTÁS VOLT. 
A fókuszváltás már addigra sokatokban végbement, majd ezután a cikk után többen is tudatosodtatok, és már nem a jövőre vártok, hanem a jelenben éltek.

Az évek során a mágiák és oldások mindig azt célozták, aki nálam van. Már a munkám kezdetén sem egy másik emberre irányitottuk a fókuszt. Az oldások éppen ezért voltak sikeresek, és a mágiák is elérték a hatásukat. Sok emberi életet láttam megváltozni, sok nagyon pozitiv, lelkes levelet olvastam tőletek utána.

A mágiában egy új fogalmat vezettem be a MAG Mágiát, mely Földanya gyógyitó erejét ötvözi a sziriuszi energiákkal. Óriási ajándék, amit adtak nekünk ezzel, a tanfolyamomon tanitom is a használatát, hiszen azért kaptam, hogy gyógyitsak vele, segitsek és tovább adjam a tudást.

A teremtő erő használatában is sokatoknál értünk el áttörést, most már megszokottá vált a pozitiv gondolkodás és teremtés, amiben sokat segitett és segit a MAG Piramis, mely nem csak teremtő erőre jó, hanem védelemre és tökéletesen teljesiti a feladatát, ahogy most ezzel a fókuszváltással látom igazolva: az egység felé visz. A MAGba.

A telepatikus kommunikáció és asztrális kapcsolódás területén az évek alatt sok felfedezést tettünk, láttuk a gyakorlatban, bebizonyosodott, hogy létezik és használni lehet, sőt kell. Kapcsolatok jöttek rendbe a nyomán, anyagi bőség indult el, családi egység jött létre igy, energiaküldéssel, szeretetküldéssel, a másik távolból való gyógyitásával és a telepátiával, mellyel a másik szabad akaratának módositása nélkül tudtatok másokhoz kapcsolódni.

A fekete mágiák oldása még mindig tart, bár már egyre kevesebb van. Sokan ismertétek fel a tüneteket a leirásaim nyomán és mondhatom, hogy nagyon sok csatát nyertünk meg :)

A nemrég felszinre hozott téma, a nárcisztikus-empata kapcsolódásoknál nem csak arról szól a fáma, hogy leoldom a befolyást, hanem ELMAGYARÁZOM AZ EMPATÁNAK, hogy a nárcisztikus tanitója és gyógyitója is volt egyben, aki PONTOSAN AZOKAT A REJTETT FÉLELMEKET, TRAUMÁKAT, FEL NEM DOLGOZOTT EZ ÉLETBELI ÉS ELŐZŐ ÉLETBELI BLOKKOKAT HOZTA FELSZINRE melyek addig az egész életét börtönbe zárták. 
Már azzal sokat segitek egy magát áldozatnak érző empatának, ha elmagyarázom, feltárom benne az okokat és azt, hogy ne haraggal váljon el a nárcisztikustól hanem hálával, mert az új életet részben neki köszönheti.

A bőségmágiák elinditották az áttöréseket, bár van, ahol még lassan haladnak, mert sok az akadály. A szerelem és egység mágia eddig is arra volt tervezve, hogy elsőként a magaddal való egységet hozza létre, majd a másikkal, aki az életedbe fog lépni. Itt az energia jelenik meg, az energiát testesiti meg a mágia, persze nem lehet elkerülni, hogy ne lássatok valamilyen arcot :) azonban mivel ez a mágia is a belső fókuszra lett tervezve, igy nem táplált olyan hitrendszert vagy olyan karmát, mely nem engedi továbblépni azt, aki éppen újjászületni szeretne. A szerelem és egység mágiára mindig azt mondom: ez maga az újjászületés.

A személyiségfejlesztést három hónapja hoztam be a munkámba, és egyre többet és többet teszek hozzá, ami nektek rengeteget segit, azonban sokat segithet, ha megbeszélitek velem, átnézzük, mit értél eddig el, merre kellene haladnod, min dolgozz még.

És most az új:

1. Felfedeztem hogy a személyiségfejlesztésben meditációban is tudunk sémákat megszakitani, hiedelemrendszereket oldani, fókuszt áthelyezni, döntést és tetteket elinditani. Hamarosan ki fogok irni néhány meditációs lehetőséget, egy meditáción belül mindig több minden van, és mindenkinek egyénre van szabva.

2. Az oldásokban sokat segit, hogy hitrendszekre és sémákra is oldunk, igy még hatásosabbak, mint eddig.

3. Az oldások előtt és a tanácsadásokon mindig megnézzük a kártyát. Nemrég egy csodálatosan szép Tarot kártyát kaptam ajándékba, Sziriuszi Tarot /Syrian Starseed Tarot/, amely a csakrákra is ráhelyezi a hangsúlyt, azaz, melyik csakrában van elakadás, és melyikből lehet a legtöbb erőt felszabaditani. Ez a Tarot nagyon mély, misztikus és még jobban a rejtett mélységek felé vezet, mellyel az eddigieknél is jobban fel tudom mérni, miben, hogyan oldjunk, változtassunk.

4. A küldetéstechnika foglalkozás jövő év elejétől fog nagy rezgést kapni, hiszen belépünk a Csillag évébe, és mindenki előtt ki fog bontakozni az, amiért ide érkezett, és ami az életét egy varázslattá alaktitja.

Sok téma van még, amiről jegyzeteket készitettem, és irni fogok róluk nektek.

Eszter 
2016. december 19.

időpontfoglalás: idoponteszter@gmail.com
sms 0670 77 22 134


A főnixmadár
Függetlenség és egység
Káoszból az új rend

A múlt feldolgozása zajlik. Ne lepődj meg a furcsa álmokon, napközben a múltadból bevillanó képeken, jövőből felvillanó látomásokon, néha ingadozó érzéseken. Amit álmodtál, azon reggel gondolkodj el, nem valószínű, hogy sok köze van az Álmoskönyvhöz :) sőt, inkább a te életedre passzol tökéletesen - de a múltra, amit kiengedsz magadból. Ne jegyezd most fel az álmaidat. Ne rögzítsd. A múlton ne rágódj. Ha már megvolt az értelmezés, nem csak az álmokra, hanem az elmúlt napokban a miértekre is, akkor előre tekints, és ne hátra. 
Ne szentelj sok időt a múlt feldolgozásának nappal, hanem tudatosan a jövőre vonatkozóan tervezz. Legyen terved az örömre, a sikerre, a kihívásra, a jövő évre. Inkább ezeket írd le. 
Ha most minden "káoszos" is, ez csak a látszat.
Te jól tudod, hogy belül már majdnem teljesen rend van. 
Még egy utolsó simitás...

Persze, lesznek még meglepetések az év utolsó két hetében. 
Az, hogy ezek a meglepetések számodra kedvezőek-e, az attól függ, eddig milyen belső átalakulást sikerült elérni. Ugyanis az eseménynek a számodra lefordított jelentőségétől függ minden. Attól, milyen nézőpontból tekintesz rá.
 Minden áldás most, még az álruhások is. 
Ahogy közeleg az év vége, sűrűsödni fognak a történések. Értékelj, tanulj és lépj tovább. Vedd fel a gyors ritmust, ne állj meg és ne menj vissza.

A tűz-elem most érezhető belül a szívcsakrákban, és az energiák gyorsaságában is, fellobbanó, kialvó érzésekben, a hirtelen váltásokban és az eddig oly makacsul álló falak gyors leomlásában.

Engedd, hogy a benned rejlő MEGÚJULÁS, a Főnixmadár megszülessen. Mint a Tarot 0. kártyája, az Új kezdet, mindent elengedve, mindentől függetlenül. 
Ez egy kulcsszó: függetlenség. Nem várni a csodára, hanem magadban megtalálni azt, megélve minden pillanatot, nem függeni senkitől és semmitől. Ha még most nem is érzed át, az önmagaddal való egység felé terel az Univerzum. Tudom, eleged van ebből... mindig magad... azonban az önmagaddal való egység nélkül az életed a jövőben káosz marad, és ha bárki belép az életedbe, ő sem lesz önmagával egységben, azaz FOLYATÓDNAK AZ ÉRTELMETLEN KARMIKUS KÖRÖKET FUTÓ KAPCSOLATOK. Ha egységben vagy, egységben lévő ember kapcsolódik hozzád. Nem hiányt pótol, hanem egy plusz lesz az életedben.

A tűz most végigsöpör, álmodhatsz is tűzzel, vízzel, ezeknek nagy jelentőségük van. Minél többet foglalkozz a jövővel és persze a jelennel, minél kevesebbet a múlttal.
A szavak erejét használva mostantól próbáld ki, hogy a negatív csengésű szó helyett pozitívat használsz:

Veszteség helyett Nyereség
Elengedés helyett Beengedés
Nárcisztikus helyett Tanító
Fekete mágia helyett Álruhás Áldás
Félelem helyett Készenlét
Fájdalom helyett Tanulás
Harag helyett Áttörés
Stressz helyett Felpörgetve
Depresszió helyett Kihívás előtt állsz
Fáradt helyett Feltöltődés alatt 
Beteg helyett Tisztulás alatt
Sötét oldal helyett Kiegyenlítő pólus
Ellenség helyett Tükör
Csalódás helyett Felismerés
Visszautasítás helyett Tanító folyamat

Lehetne még sorolni, ezeket te magad is átalakíthatod saját szájízed szerint. Egyetlen szóval meg lehet változtatni egy életszakaszt, ha a negatív szót lecseréled. Játsz a szavakkal. 
Az élet játék -tánc - teremtés -egység.

Eszter 
 2016. december 19.

idoponteszter@gmail.com
0670 77 22 134


Illúzió és valóság
A miértek és a valódi áttörés

A mostani időszakban sokat halljátok: elengedés.
Ez egy olyan szó, ami rengeteg mindent takar.
- elengedni a múltat
- elengedni embereket
- elengedni az illúziókat
- elengedni olyan fizikai dolgokat, amik már nem tartoznak hozzád
- elengedni a haragot
- elengedni az elvárásokat
- elengedni a fájdalmat
- elengedni mások hibáztatását
- elengedni a félelmet önmagadtól
- elengedni az önbüntetést
- ELENGEDNI AZ ÖSSZES NEHÉZ ÉVET, MERT MOST NEM A NEHÉZSÉGEK KÖVETKEZNEK...

... amennyiben - és ez nagyon fontos!!
- képes vagy önmagadba nézni, önkritikát és önvizsgálatot gyakorolni, hogy MÉGIS MIÉRT KAPTAD AZOKAT A TANÍTÁSOKAT, AMIKET AKKOR ROSSZKÉNT ÉLTÉL MEG, mert nem véletlen
- ne feledd, amit adtál, azt kaptad, azaz HA VOLT AZ ÉLETEDBEN OLYAN "ROSSZ" AZ ELMÚLT ÉVEKBEN, AMIT NEM ÉRTETTÉL, HOGY MIÉRT KAPTAD, AKKOR GONDOLD ÁT:
- azért kaptad, mert pontosan leképezte, TÜKRÖZTE, amiket korábban te is hibáztál, azaz, ha valakivel például nem őszintén voltál együtt, akkor biztos, hogy az utolsó szereplő, akit el akarsz most engedni, nem volt hozzád őszinte. Ilyen és hasonló dolgok MINDEN TERÜLETEN, ANYAGI, PÁRKAPCSOLAT, CSALÁDI vonalon
- az Univerzum és a "gyorskarma", azaz MÉG EBBEN AZ ÉLETBEN LERAKOD AZ EZ ÉLETBELI KARMÁKAT, gondoskodik a tanításodról
- ha hajlandó vagy magaddal szembenézni, hogy a tanítás, amit kaptál nem csak arról szólt, hogy fejlődj, hanem , hogy törlessz /ez nem önbüntetés, az más!!/, akkor..

Fel fogsz szabadulni. 
Ha már tisztán látod a hibákat, és a félelmeket, mindent önmagadban, amiket ki kell engedj, és el is tudod őket engedni, belátni, hogy
- a semmitől félsz, mert már nincs ott, amitől félsz, hiszen törlesztettél
- akik tükröt tartottak, azoknak is fejlődniük kellene, de ha úgy döntenek, hogy a hozzád hasonló önvizsgálatra nem hajlandóak, akkor ne erőltesd rájuk
- a te utad innentől csakis őszinteségről, tisztaságról, illúziók nélküli valóságról szólhat és szeretetről, alázatról
- harag nélkül lépj ki azok életéből, akiket el akarsz engedni és ne menj vissza újra és újra, hogy még ezt és ezt és ezt meg akarod mondani, az ő dolga, hogy mit tesz, ESETLEG NÉZD KI BELŐLE, HOGY NÉLKÜLED IS KÉPES RÁ

Ha idáig elérkeztél, akkor
- jön mindaz, amiben most hiányt szenvedsz /bőség, szerelem/
- jön a küldetés, hatalmas erővel és át fogja formálni az életedet

Főnixmadárként születsz újjá, ha engeded és le tudsz térdelni az Univerzum és Isten előtt.

Eszter 
2016. december 17.

időpontfoglalás oldásra, jövő évi előrejelző tanácsadásra, mag mágiára, tanfolyamra, meditációkra, jóslásra és öröm-siker-áttörés tervre, személyiségfejlesztő foglalkozásra és küldetés előhívására
idoponteszter@gmail.com


2016 utolsó hetei
Az átmenet

Nagyon gyors elengedési, lezárási fázison megyünk keresztül, ezt biztosan érzitek. Ahogy elengedtek egy-egy energiát, érzést, embert, az élet máris visszaigazolja, hogy jól tettétek. Olyan tisztulási szakaszban vagyunk, ahol minden órában történik valami. Aki nem figyeli a jeleket, az is érzi, észreveszi, az Univerzum azonnal reagál.

Engedjétek át magatokon az érzéseket, gondolatokat és energiákat. Ne álljatok ellen, ha valami olyan érzés jön, ami furcsa, vagy nagyon mélyen rezeg, ha sírni kell, sírjatok, ha nevetni, akkor nevessetek. A tegnapi versem, amely hosszú kihagyás után született, és tartalmaz korábbi verseimből részeket, egy átfogó keret arra, amit az elmúlt években átéltünk szinte mindannyian. Egy lezárás, elengedés, belátás, elfogadás, beismerés és elbocsátó szép üzenet azoknak, akiknek útjai most külön válnak a miénktől. Egy feldolgozási folyamatot jelenítettem meg képekben, látomások alapján. Ady sorai ugyan igen elkeseredettek voltak, mégis magát a BEFEJEZÉST akartam ezzel megmutatni nektek. Gondolkodtam tegnap reggel, vajon kitegyek-e egy ilyen elég negatív témájú verset, de úgy döntöttem, azért teszem ki, mert AZ ELENGEDÉS valahogy így zajlik le a lélekben. Nem tudsz úgy elengedni valakit, hogy semmilyen érzés ne maradjon utána. Nyilván, emberek vagyunk, érzünk, fájunk, sírunk, nevetünk, újrakezdünk, elesünk és felállunk. Az érzés marad, bár az élet és a belépő új szereplők segítenek feloldani azt, és egy új megvilágításba helyezni a történéseket, nekünk magunknak is segít, ha elfogadjuk, nem mindenki akar a mi életünkkel, értékrendünkkel, felfogásunkkal azonosulni. Mindenkinek joga van más utat választani, és saját szabad akarata mentén dönteni. 
Úgy is elengedhetsz valakit - ez mostanában egyre gyakoribb -, hogy ő még nem engedett el téged, te azonban úgy döntesz, hogy nem arra van szükséged, amit ő képvisel. Ilyenkor bezárod a kapukat és elindulsz egy másik irányba. Ehhez erő kell, és az igényszint megemelése, önbecsülés, kitartás a döntésed mellett és önmagad tisztelete. Itt fontos szépen lezárni a dolgot és tisztán átlépni az új évbe, hogy semmilyen haragot, negatív energiát ebből ne vigyél magaddal.

A megtisztulás az egységed felé visz, nagyon sok leckét kaptunk, tanítást. Teljesen máshol tartunk, óriásit léptünk előre az egy évvel korábbi önmagunkhoz képest, mindannyian. Sokan jártok hozzám, akik egy éve is jártak hozzám, és látom, meg is beszéljük, mennyi minden változott belül és kívül.

Nézd át az elmúlt éveket, vess számot és látni fogod, tényleg rengeteget változott az életed és te magad is. Kívül és belül :)
Veregesd meg a válladat - érezd át, hogy mennyi mindent tettél magadért és másokért is. Éld meg az összes érzést, ami átmegy rajtad, ne fogd vissza, semminek ne állj útjába, ami jön, fogadd be, ami megy, engedd el.

Áldás :)

Eszter 
2016. december 15.

elérhetőségem: szabadulas777@gmail.com
sms 0670 77 22 134


Eszter Vörösné Végh


https://www.facebook.com/Eszterspiritualistanito