A STORNO ÉS A RESTART
/átdolgozott, kiegészített változat/

Az emberiség szabadsága
A felelősségvállalás azért, amit gondolsz és érzel,
amit teremtesz és amit teszel, 
amit hiszel és amit tudsz.

A mindent megváltoztató új információ
A storno és a restart

Minden negatív, bünetőt jellegű láncot, köteléket és blokkot töröltek
Az ezéletbelieket is! 
Nincs több családi hozott karmikus csomag, gyermekkori traumából hozott blokk
2017. január 12-én éjjel áthangolták az emberiséget. 
Ledőlő szekrényekről, erős rosszullétekről számoltatok be, másnap reggel péntek 13-án gyengeségről és hányingerről, energiavesztésről és új energiák beáramlásáról. 
2017. JANUÁR 12-ÉN ÉJJEL TÖRÖLTÉK AZ EMBERISÉG EGYÉNI ÉS KOLLEKTÍV NEGATÍV BLOKKJÁT, TÖRÖLTÉK A REINKARNÁCIÓS MÚLTAT, A REINKARNÁCIÓS TRAUMÁKAT ÉS BLOKKOKAT, VALAMINT AZ EZÉLETBELI BLOKKOKAT IS, TÖRÖLTEK MINDEN FEKETE MÁGIÁT, SZABAD AKARAT MÓDOSÍTÁST, BEFOLYÁSOLÁST ÉS KORLÁTOZÁST, KÖTÉST, ÁTKOT, MEGSZÜNTETTEK MINDEN DÉMONI ALKUT ÉS MINDEN LÉLEKSZERZŐDÉST.
Nincs olyan többé, hogy azért, mert valakivel DOLGOD van, ez és ez kell, hogy történjen. 
Nem foghatsz többé semmit a karmára, a reinkarnációkra és az ezéletbeli blokkokra. 
NINCSENEK BLOKKOK.
Nincs oldás mostantól, emelés van. 
Emelés és egységbe hívás, egységre hangolás.
Engedd el a globális tudatmódosító hitrerndszerek közül azt, miszerint karmikus blokkok, reinkarnációs traumák, múltban élés és jövőbe vetett hit mentén kell élned, és az határoz meg téged. 
Január 13-a reggelétől megváltozott rezgésű energiák áramolnak a Földre. Ennek az óriási váltásnak volt egy igen erőteljes előkészítése, mégpedig 2012-16 között, ahol mindannyian nagyon nehéz éveket éltünk meg, és a tavalyi évben szinte majdnem mindenki alól kihúzták a talajt valamilyen formában. Mindenki életében akkor olyan változások történtek, amit nem akart, amit el akart kerülni, vagy halogatott, nem nézett szembe vele, de megtörtént. 
Akkor, a Torony évében /elengedés, lezárás/ úgy éreztük, égi irányítás alatt vagyunk, kivették a kezünkből a szabad akaratot, tiltakoztunk, próbáltunk ellenállni a változásnak, de nem lehetett. Mindaz, amit addig illúziókként magunk köré építettünk, akár egész életünkben, az az év végére összeomlott, és érezhettétek a választást: szembenéztek-e a hibáitokkal, számot vettek-e, változtattok-e, vagy maradtok abban, amiről már tudjátok, hogy nem működik.
Aki nem váltott bármilyen élethelyzetében tavaly, annak most kell utolérnie önmagát, most azonban már nagyon gyors energiahullámok, felgyorsult idő mellett, sürgetően, ugyanis a régi illúziók, hitrendszerek nem működnek. Nincs önhazugság, önhitegetés, illúzióba ringatás, mert túl erősek a tükrök, amit az igazság tart elénk. 
Akik tudtak váltani - gondolatban főképp -, és a fizikai síkon is tettek intézkedéseket annak érdekében, hogy az életük a jó irányba változzon, azok már most érzik a fellélegzést. Örömmel fogadják és átérzik ugyanazt, amit én felső csatornázás nyomán, néhány napja megosztottam. 
Amikor hallani kezdtem az információáradatot, engem is lesokkolt. Azonnal tudtam, hogy igaz, ahogy azok is, akik százával igazolják ezt vissza nekem, levélben, emailben, személyesen, akik az utóbbi napokban nálam voltak, engem is meglepő módon ugyanerről az érzésről, gondolatról számoltak be: LEVERTÉK A LÁNCAINKAT, NINCSENEK KÖTÖTTSÉGEK, SZABADOK VAGYUNK, ÉS NAGY A FELELŐSSÉGÜNK MOSTANTÓL.
Az egész emberiséget érintő kollektív tudatalattit és kollekíiv tudatot módosító hitrendszerek is omlanak, a globális hazugságokra is fény derül, nem csak az egyéni emberek életében következik be. 
Akik nem tudták követni a változást, azoknak most kell szembesülniük. Minden olyan illúzió, nem működő séma, hitrendszer, globális és egyéni önhazugság és mások felé irányuló hazugságról lehull a lepel, ami eddig takarva volt. 
Gondolok itt akár a politikára, a pénzügyi, társadalmi rendszerre, nemcsak a spiritualitásra. Amit kiírtam vasárnap reggel, sejtem, csak egy szeletkéje annak, ami a világot érintő óriási változás nyomán elindult és az emberiség összes más lánca is leesik, ugyanis ez egy korszakváltás az emberiség történetében, aminek a spirituális világban megkövesedett rossz sémák - függést okozó hiedelmek, külső fókusz belső fókusz helyett, az emberek azon törekvése, hogy ha kirakunk nekik egy jóslást kártyákból, akkor azt gondolják, semmit nem kell tenniük érte, az ikerláng hitrendszerből a függést, a semmit nem kell tennem a boldogságomért, mert úgyis meg van írva gondolatok, a karma miatt ez és ez kell, hogy történjen, mert ez a büntetésem másik élet miatt, és még sorolhatnám - eltűnnek.
Minden spirituális irányzatból ahogy én látom, a lehető legrosszabb hiedelmek vertek gyökereket sok ember fejében globális szinten, és nem tudták teljesíteni az eredeti küldetésüket. Eddig legalábbis még nem. 
Például ez az Ikerláng Hitrendszer. A függést okozó sémák zárták az embereket keretekbe, hiába egy egyszerű és tiszta fejlődési folyamatról beszélünk férfi és nő között, energiák kiegyenlítődéséről, az egó lerakásáról, a másik ember felé az alázatról, elvárások és megfelelési kényszer elengedéséről, egységről, az emberek azt vették le ebből, hogy ez meg fog történni, mert meg van írva. 
Én nem voltam ott, amikor ez el lett indítva, valamikor, valahol, nem Magyarországon. Én ugyanúgy magamra vettem és a saját életemre vetítettem, ahogyan mindenki más. 
Folyamatosan a szabad akarat mellett kardoskodtam, az éljünk a most-ban érzést hirdettem és közvetítettem, nehezen tudtam elfogadni olyasmit, hogy valaki meg van irva és nincs más alternaíiva. Ahogyan az a két férfi akikre ezt rávetítettem, konkrétan egyáltalán nem. Ugyebár ezt a jelenséget szerintem minden nő tapasztalta és nem véletlenül. A férfiak egyszerűbben, következetesebben gondolkodnak, és tiltakoznak a keretek ellen, az eleve elrendeltség ellen. 
Mindezt aztán körbemagyaráztuk azzal, hogy menekülő-üldöző, ami valóban igy is van, azonban a menekülő az hiedelmekből fakadó elvárásoktól menekül. 
Az energia, amit ikerlángnak hívunk, egy gyönyörű tanítási folyamat. Csodálatos egységbe kovácsol két embert és valóban létezik!!
Iker - láng azaz egymásból egy tanítási-gyógyítási folyamat során kiégetik azokat a minőségeket, melyekkel magukat gúzsba kötötték. 
Az Ikerláng Hitrendszer és az Ikerláng Jelenség között az a különbség, hogy az Ikerláng Jelenség létezik, a Hitrendszert meg mi építettük köré. 
A jelenség végbe is megy, globálisan, és eköré nem szabad hiedelmeket kapcsolni! Nem lehet egy másik emberre rábélyegezni, hogy az "ikred", köré építeni az eleve elrendeltség összes ismérvét és ezáltal ő kényszerítve érzi magát! 
Az Ikerláng Jelenség egy természetes folyamat. 
Minden meditáció, rendezvény, könyv, írás, tanácsadás ebben a témában önmagában véve csodálatos, azonban a baj itt nem ezzel van! Itt van például ez a fényháló, új fényháló szövődik, ez így van, én is látom. Méghozzá aranyból, és szabadság, tiszta tudat, tiszta én, tiszta lélek hatja át. 
Az a baj, hogy az emberek minden ilyen csodálatos írást, meditációt, tanítást, cikket, könyvet úgy értelmeznek, hogy akkor ez úgyis így van, semmit nem kell érte tenni, meg van írva, és kész, eldöntik ki tudja mi alapján, hogy xy az ikerlángjuk és onnantól kezdve az a szerencsétlen fókuszban van, energiák halmaza áramlik rá. 
Ezt kellene az embereknek ebben a témában megmutatni véleményem szerint: az Ikerláng Jelenség a belső fókuszálásra és az önmagad megtalálására tanit, a másik ember felé elvárások nélkül való fordulásra, és arra, hogy megtanulj önmagad lenni. Azért van jelen a Földön ez a tanítási folyamat, amiért most energetikai váltás van: hogy mindenki eldobja az illúziókat, megváltsa önmagát és másokat attól, hogy hazugságban éljenek, mindenki szabad legyen, önmaga legyen és a másikban elfogadjon minden minőséget. 
Az Ikerláng Jelenségből azonban olyan illúzió indult ki, amit én Ikerláng Hitrendszernek nevezek, és ami éppen most kezd megszűnni szintén az energiák nyomán.
A karmikus folyamatok véget értek. 
Ezért érezzük azt, hogy nincs karma. 
Már egy ideje úgy hívtuk "gyorskarma" idejét éljük, azaz már ebben az életben visszacsapódik mindaz, amit adtál. 
Mostanra pedig ez a folyamat olyannyira felgyorsult, hogy nincsen előző életekből visszanyúló karmikus blokk, reinkarnációs trauma, hanem a most van. Amit most adsz, azt most kapod vissza. 
Az, hogy azt írtam, nincs karma, blokk, trauma, előző életbeli és ez életbeli családi blokkok és múlt is törlődött, lefordítva mindenki számára érthetően: 
MOSTANTÓL AMIT MEGTEREMTESZ, ANNAK NINCS KÖZE A MÚLTADHOZ, NEM BLOKKOLJA, NEM ZÁRJA KERETBE SEMMI, AZONBAN A FELELŐSSÉG IS A TIÉD, AMIT KIBOCSÁTASZ, AZ AZONNAL VISSZA IS ÁRAMLIK HOZZÁD, AKÁR JÓ, AKÁR ROSSZ. 
Ennélfogva vegyünk pl egy bűnözőt, nem tudja folytatni a tevékenységét sokáig, mert mindaz, amire építette, egyszerűen összeomlik, és mindent, amit eddig tett, azt most visszakapja valamilyen formában. Tehát nem a tettek következményeit iktatták ki, hanem a múltból visszanyúló blokkokat. 
Most már nem lehet mindent következmények nélkül megtenni, nincs késleltetés sem a teremtő erőben, sem az elszámoltatásban. 
Az adósság nem előző életbeli adósság, hanem a most adóssága, és azonnali behajtásra kerül, melyhez azonnali tükröket is kapunk, az élettől.
A jövőt sem lehet úgy érzékelni, mint eddig, sokkal inkább a jelent, és nagyjából az egy héten belül megtörténő dolgokat, ugyanis az energiák felgyorsulása miatt, illetve a szabad akarat felerősödése miatt, a teremtő erő növekedése miatt végre mi irányítunk és nem homályosan megszabott keretek, előre predesztinált dolgok mentén kell döntenünk. 
Hozzám is jöttek jó páran azóta, és azt tapasztaltuk, hogy ha távoli jövőre vonatkozó kérdést tesz fel nekem az ügyfelem, egy-két olyan bevillanó kép van, amely egy mostani összefüggés következménye, de csakis a most-ra tudtunk kártyát rakni, ami örömmel töltötte el azt, aki velem szemben ült, mindenkit, kivétel nélkül, mert végre azt érzik az emberek, hogy szabadok! Ők döntenek a saját sorsukról és nem valami megnevezhetetlen, meghatározhatatlan hatalmas erő felettük, aki marionettbábuként mozgatja őket, hanem ők maguk! 
Minden ügyfelemet azzal fogadom, hogy elmondom nekik azt, amit az I. cikkben leírtam, de ők már sokszor megelőznek azzal, hogy BOLDOGOK, MERT VÉGRE SZABADNAK ÉRZIK MAGUKAT TŐLEM FÜGGETLENÜL IS, HOGY ÉN MIT ÍRTAM KI, még ha nem is olvasták, akkor is ugyanazt érzik, amit én: 
AZ EMBERISÉG SZABAD LETT, KEZÉBE VETTE VÉGRE A SZABAD AKARATOT, ÉS FEL KELL NŐNÜNK AHHOZ A FELELŐSSÉGHEZ, AMIVEL EZ JÁR. TEREMTENÜNK KELL, ELVÁRÁSOK ÉS MEGFELELÉSI KÉNYSZER, ÖNHITEGETÉS, ILLÚZIÓK ÉS HAZUGSÁGOK NÉLKÜL KELL TUDNI VÉGRE ÉLNÜNK. 
Hála és boldogság van azoknak az embereknek az arcán, akik ismét hangsúlyozom, sok esetben tőlem függetlenül, érzik ugyanazt, amit én. 
Leverték a karmikus láncokat, blokkokat. 
Nincsenek kötelek, keretek, szabályok. 
Nem földi törvények és emberi elmék által kreált illúziók viszik tovább a spiritualitást hanem égi energiákat fogadó szabad emberek, akik maguk döntenek minden beáramló energiahullámot öntisztításra és öngyógyításra használva, hogy merre indulnak el.
Az egész repertoáromat átírtam az új energiáknak megfelelően, a mostra koncentrálva, a teremtésre, a személyiségfejlesztésre, a pszichológia irányvonalaira, a szabadságra és felelősségvállalásra koncentrálva, az elvárások nélküliséget tanítom, a szabad akarat használatát, az élet MOST jobbá tételét nem egy homályos távoli valamire várva.
Emelkedési és szétválási folyamat van, amit minden szinten érzünk. Sajnos a világban ennek vannak nyomai, ok nélküli halálozások, hirtelen bekövetkező balesetek. A világ összes emberét érinti az, hogy minden megváltozott 
Olyan keretek, szabályok, emberek által jogtalanul meghozott évezredes törvények és normák fognak a porba hullani, amely mentén a Föld végre fellélegezhet.
Ami pedig még fontos közlés: 
EGYETLEN KORÁBBAN ELVÉGZETT OLDÁS SEM ÉRVÉNYTELEN, SŐT! ELŐKÉSZÍTETTE MINDAZT, AMIT MOST AJÁNDÉKKÉNT KAPTUNK: A SZABADSÁGOT. 
Minden, ami mostantól lesz, azt mi építjük fel.
Az, ami a spirituális világban most zajlik az I. cikkem nyomán, engem megdöbbent. Egyrészt nem számítottam ekkora viharra, mert nem is szándékoztam vihart kelteni. Másrészt égi csatornázás volt a cikk, melyet megosztottam, és amelyet nem én fogok igazolni, hanem az élet. 
Nekem teljesen mindegy, ki, hol mit ir rólam legkülönfélébb cirkálmányos megfogalmazásokban, nekem nem számit, hogy rólam mások mit mondanak. 
Aki velem marad, annak itt a helye, és annak van itt a helye, AKI SZABAD AKAR LENNI, és velem egyenrangú együttműködésben akarja építeni az életét úgy, hogy egy tanácsadás az egy MEGBESZÉLÉS, ahol én is ugyanúgy figyelembe veszem a véleményét, ahogyan ő az enyémet, és ebből rakjuk össze, mi a helyes megoldás egy adott élethelyzetre.
Aki nem akar szabad lenni, hanem szeretné, hogy mások mondják meg, mit csináljon, az elfordul tőlem, esetleg nekem támad, amit már megszoktam, ugyanis mindig szálka voltam az olyanok szemében, akik nem tűrték az igazságot. Mindig is rebellis voltam, olyan ember, aki kimondja, amit mások nem. Harcos, aki nem tudja nézni a kétségbeesett, saját akaratától megfosztott, illúziókat kergető, hibás sémák mentén élő emberek tömegeit, mert van lelkiismerete és nem a pénz halmozása érdekli. Albérletben lakom, igen kemény évem volt tavaly kétszeri költözéssel, nem dúskálok a vagyonban, nem halmozok milliókat egy bankszámlán, nem veszek minden héten három ruhát magamnak, nincsen hatalmas rendezvényközpontom, recepciósom, egy asszisztens nagyon kellene, de egyelőre nem futja rá, nincs autóm, évek óta nem voltam nyaralni, mert amíg mások nyaraltak, én az emberekért dolgoztam, tanítottam és segítettem őket előre az úton.
Az élet következik most helyettem, mert a további információkat, amik érkeztek, már nem fogom megosztani ilyen platformokon, tanulva az előzőekből, hanem zárt közösségekben, mert ami érkezik információban és amit a fizikai valóság igazolni fog, az anélkül is el fog terjedni, hogy én kiállnék ide és azt mondanám: 
IDE LŐJETEK.
Spirituális forradalom indult el, más segítők is megszólaltak, akik eddig nem tették és emberek százai, ezrei fognak megmozdulni a.cikkem nyomán, mely elérte a küldetését, amiért engem leültettek az égiek és megíratták velem.
Hogy kik törölték a karmát, a múltat és a blokkokat?
Van, aki kék-arany fénynek látta aznap éjjel, van aki összerobbanó tükröket látott, más láncokat látott leesni.
Én egy egyesült mennyei sereget láttam, ahogy hatalmas láncokat és köteleket vágnak el a Föld felett. Szörnyű éjszakám volt aznap, zaklatottan forgolódtam, alig aludtam és amikor felkeltem, jött az információáradat. 
Megállítani se tudtam, sem elhallgattatni.

A Lélekszerződések felbontásáról
A lélekszerződések addig szóltak, amíg teljesítettük az előző életből hozott feladatainkat egymás felé, és az előző életből hozott adósságainkat leróttuk.
A tavalyi év egésze és mostantól nagyjából márciusig az ez életben bekövetkezett adósságok törlesztése megy azok részéről azok felé, akik ezt eddig nem tették meg.
A múlt törlődése nem a felelősség törlődését jelenti!
A lélekszerződések felbontása a keretek felbontását is jelenti, nem kényszerülhet senki bele valaki mással egy kapcsolatba mostantól előző életes karmákra és blokkokra, előző életben vállalt feladatokra hivatkozva, ÉS MÁST SEM KÉNYSZERÍTHET BELE. 
Ez ugyanis mostantól MANIPULÁCIÓ. 
Nem létezik. 
Ami mostantól van, az a MOST. 
A jelenvalóság. 
A lélekszerződések azért lettek felbontva szintén a "Galaktikus Konföderáció" /arkanyalok-szíriusziak és több más forrásenergia/
által, mert teljesítették a feladatukat.
Mostantól mindenki szabad akarata nyomán választja meg, kivel szeretne lenni. 
Nincs börtönbe zárt jövő, hanem szabad jövő van, azonban a másik oldalról a másik ember kezében is szabad jövő és szabad akarat van. 
Azt gondolom, eddig is az volt, és sok láncot mi magunk képeztünk a saját illúzióink által. 
Az, hogy mostantól sokak fogják észrevenni, illúziókat építettek valaki köré, az egy saját magukat és a másikat is megváltó természetes lelki-tudati feljődési folyamat része. 
Csak az tiltakozik ez ellen, aki maga hazugságokban akar élni, és ezt egy másik emberre is rá szeretné vetíteni.
Fordíts meg és nézd meg az érem másik oldalát!
TE MIT SZÓLNÁL, HA JÓSKAPISTA RÁD NYOMNÁ, HOGY TE VAGY AZ IKRE, ÉS ONNANTÓL KEZDVE MEDITÁCIÓK ÉS TANÁCSADÁSOK EGÉSZ SORÁRA JÁRNA, ÁLLANDÓAN RÁD FÓKUSZÁLNA, RÁD MEDITÁLNA, KÉNYSZERESEN ÉS GÖRCSÖSEN CSAK RÓLAD SZÓLNA AZ ÉLETE, MEGSZÁLLOTTAN FIGYELNÉ MINDEN LÉPÉSEDET ÉS HA ÖSSZEJÖNNÉL VALAKI MÁSSAL, MEGPRÓBÁLNÁ MEGAKADÁLYOZNI???
Nem mennél oda hozzá és ráznád meg a vállát: ember ébredj már fel!!!! Nincs jogod ehhez!!
Ez épp olyan mint a szerelmi kötés. Nincs jogod korlátozni egy másik embert, és mágiával rákényszeríteni arra, hogy veled legyen, fordított esetben te mit szólnál???!!

A valóságunk megváltozott.
Újjászülettünk, ahogy írtam is év végén: 
Főnixmadár.
Ha már tudod, hogy minden rajtad múlik, akkor szabad vagy. 
Tedd, amit IGAZÁN SZERETNÉL. 
Döntsd el, mit szeretnél, és azt kövesd. 
Az új foglalkozásaim teljesen különböznek mindattól, amit bárhol máshol kínálnak neked.
MERT KÖVETI A VALÓSÁGOT ÉS AZT, AMIT IGAZÁN AKARUNK: 
szabadok lenni, a magunk életét irányítani.
Az idoponteszter@gmail.com emailcímem mellett azért szeretném bevezetni a szabadulas777@gmail.com-ot, hogy amikor beiíjátok SZABADULÁS, átérezzétek, MIT IS SZERETNÉTEK ÉS AZT, HOGY EGY CSODA MINDEN PERC, 
ebben az új valóságban.
Tehát minél többen inkább a szabadulas777@gmail.com-ra írjatok, tudjátok: ahol a figyelem, ott az energia, ahol az energia, ott a fókusz, ahol a fókusz, ott a valóság, ahol a valóság, ott van mindaz, amit szeretnétek.

Áldás, béke, EGYSÉGBEHÍVÁS
HajnalCsillag ragyog felettünk

Eszter Vörösné Végh

elérhetőségem: szabadulas777@gmail.com
sms 0670 77 22 134

Eszter Vörösné Végh

https://www.facebook.com/EszterspiritualistanitoA valóságunk megváltozott.

Újjászülettünk, ahogy írtam is év végén:

Főnixmadár.

Ha már tudod, hogy minden rajtad múlik, akkor szabad vagy.

Tedd, amit IGAZÁN SZERETNÉL.

Döntsd el, mit szeretnél, és azt kövesd.

Az új foglalkozásaim teljesen különböznek mindattól, amit bárhol máshol kínálnak neked.

MERT KÖVETI A VALÓSÁGOT ÉS AZT, AMIT IGAZÁN AKARUNK:

szabadok lenni, a magunk életét irányítani.

Az idoponteszter@gmail.com emailcímem mellett azért szeretném bevezetni a szabadulas777@gmail.com-ot, hogy amikor beiíjátok SZABADULÁS, átérezzétek, MIT IS SZERETNÉTEK ÉS AZT, HOGY EGY CSODA MINDEN PERC,

ebben az új valóságban.

Tehát minél többen inkább a szabadulas777@gmail.com-ra írjatok, tudjátok: ahol a figyelem, ott az energia, ahol az energia, ott a fókusz, ahol a fókusz, ott a valóság, ahol a valóság, ott van mindaz, amit szeretnétek.

Áldás, béke, EGYSÉGBEHÍVÁS

HajnalCsillag ragyog felettünk

Eszter Vörösné Végh